25-31 iulie 2011 - Forumul "Tinerete si Speranta"


Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă– Sibiu, organizează cea de-a XIII-a ediţie a forumului international ecumenic „Tinereţe şi Speranţă, un forum despre încredere”, la Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbăta de Sus, în perioada 25-31 iulie 2011, cu Înalta Binecuvântare a Î.P.S. Sale Prof. Univ. Dr. Laurenţiu Streza, Arhiepiscop al Sibiului şi Mitropolit al Ardealului.


Forumul Tinereţe şi Speranţă este un eveniment desfăşurat în cadrul Academiei de la Mănăstirea Brâncoveanu, reunind în fiecare an aproximativ 100 de studenţi şi absolvenţi, din România şi din străinătate, cu vârste între 18 şi 30 de ani. Scopul forumului este de a-i îndruma şi sensibiliza pe tinerii participanti spre valorile şi credinţa Bisericii Ortodoxe prin apropierea interumană şi implicarea tinerilor în programul forumului.


Programul forumului constă în conferinţe şi discuţii cu invitaţi din spaţiul cultural, media, învăţământ, artă şi Biserică, la care se adaugă posibilitatea de a lua parte la diverse ateliere creative, artistice, tematice şi sportive.


Echipa organizatorică este alcătuită din tineri voluntari studenţi şi absolvenţi din diferite domenii.


Participarea în forum este condiţionată de înscrierea participanţilor. Detalii despre înscriere, participare, cost, program şi parteneri pe www.aoln.ro.


Organizarea ediţiei din 2011 a Forumului Tinereţe şi Speranţă este posibilă datorită sprijinului acordat de către Mitropolia Ortodoxă Română a Ardealului, Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbăta de Sus, prin P.C. Sa, Părintele Arhimandrit Ilarion Urs, precum şi contribuţiei Asociaţiei internaţionale Fondacio, chrétiens pour le monde, alături de persoane fizice şi juridice interesate de proiect.


Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă

Sibiu, Str. Mitropoliei nr. 20

Facultatea de Teologie Ortodoxă Andrei Şaguna (camera 6)

tel. 0269/234849, 0748032243

e-mail: aoln.ro@aoln.ro

www.aoln.ro